Sulje ikkuna
Virtuaalista vilinää Tampereen ydinkeskustaan. Laadukkaasti.

Mitä yrityksiä Tampereen ydinkeskustassa on?

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsee suuri määrä ammattilaisyrityksiä. Aiemmin yrityksillä ei ole ollut kätevää työkalua kertoa tarkasti omasta sijainnistaan. Julkisista rekistereistä tätä tietoa ei löydy vaan jokainen yritys on etsittävä yksitellen.

Opasmedia on käynyt läpi ammattivalokuvaajien sekä tiedonkäsittelijöiden kanssa Tampereen ydinkeskustan liikkeitä. Materiaalin perusteella Opasmedia on valmistanut työkalun, jolla yritykset voivat kertoa täsmälleen missä sijaitsevat ja miltä näyttävät. Myös etsijät voivat löytää hakemansa yrityksen.

Liiketiloissa sijaitsevat yritykset on kohdistettu virtuaalisiin panoraamakuviin: liikkeet löytyvät omilta paikoiltaan ja kerroksissa sijaitsevat yritykset perinteikkäiden rappukohtaisten nimitaulujen kautta. Yrityksen nimeä klikkaamalla voit siirtyä kyseisen yrityksen profiiliin Opasmedian oppaassa.

VirtuaaliTampereeseen pääsee yleisimmillä selaimilla sekä myös Android- ja iOS-laitteilla.

Lähde mukaan VirtuaaliTampereeseen!

Mikäli olet alueella toimiva yrittäjä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kuvauttaa liikkeesi sisätilat ja päästää asiakkaat tutustumaan liikkeeseesi myös virtuaalisesti. Otamme yhteyttä alueen yrityksiin ja kerromme mielellään lisää siitä, miten yrityksenne voi hyödyntää tätä työkalua mahdollisimman tehokkaasti.

Jos haluat heti mukaan VirtuaaliTampereeseen, ota rohkeasti yhteyttä.

http://www.facebook.com/pages/VirtuaaliTampere/169273016441028

VirtuaaliTamperetta rakennetaan pala kerrallaan. Liity tykkääjäksi VirtuaaliTampereen Facebook-sivulle ja saat tietää ensimmäisenä kun kaupunki laajenee.

Sulje ikkuna